Тенісиста дискваліфіковано за нанесення травми арбітру

Кинута спортсменом ракетка влучила в спину лінійному судді

Незвичайний випадок стався у першому раунді чоловічого турніру серії Челленджер у Шарлоттсвіллі.

У другому сеті на тай-брейку 217-а ракетка світу Едвард Коррі відмінним ударом з форхенда заробив для себе чергове очко і був у двох розіграшах від перемоги в матчі. Його опонент 305-а ракетка світу Даріан Кінг істотно полегшив завдання Коррі.

Після завершення розіграшу Кінг спересердя кинув ракетку в загороджувальне полотно, від якого вона відскочила в спину лінійній судді. Арбітру довелося надавати медичну допомогу, після чого вона знову змогла встати на ноги і вільно пересуватися.

В тренді

Але поєдинок не продовжився, оскільки суддя на вишці прийняв рішення дискваліфікувати Кінга за неспортивну поведінку.

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
segodnya.ua в telegram-каналi segodnya.ua на Google News
Більше новин
Динамо виграло Кубок України
Історія однієї фотографії
Спортивні історії
Опитування
Премьер-лига
#
Команда
І
Г
О
1.
Динамо
26
59:15
65
2.
Шахтар
26
51:19
54
3.
Зоря
26
44:22
50
4.
Колос
26
36:26
41
5.
Ворскла
26
37:30
41
6.
Десна
26
38:32
38
7.
Дніпро-1
26
36:38
30
8.
Львів
26
25:51
29
9.
Олександрія
26
33:37
29
10.
Рух
26
27:39
28
11.
Маріуполь
26
27:41
26
12.
Інгулець
26
24:36
26
13.
Олімпік
26
28:48
22
14.
Минай
26
16:47
18
Цитата дня

Мене змія вкусила в те місце, куди потрапив м'яч

Олександр Зінченко футболіст Манчестер Сіті
Що говорив чемпіон

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти