Кріс Фрум вийшов на перше місце у велогонці "Джиро д'Італія"

Італійська багатоденка завершиться в неділю

Британець Кріс Фрум з команди Sky став переможцем 19-го етапу багатоденної шосейної велогонки "Джиро д'Італія" і вийшов на перше місце в генеральній класифікації.

На фініші гірського етапу протяжністю 184 кілометри Фрум виграв три хвилини у найближчого переслідувача еквадорця Ричарда Карапаса з Movistar. Трійку замкнув француз Тібо Піно з Groupama-FDJ, який поступився часом переможцю 3 хвилини 7 секунд.

Після цього етапу Фрум піднявся з четвертої на першу позицію в генеральній класифікації, його загальний час – 80 годин 21 хвилина 59 секунд. Голландець Том Дюмулен (Sunweb) зберіг другу сходинку з відставанням від лідера в 40 секунд. На третє місце вийшов Піно (+4 хвилини 17 секунд), відігравши в загальному заліку дві позиції.

Передостанній етап багатоденки протяжністю 214 км пройде в суботу. Гранд-тур завершиться в неділю.

Нагадаємо, що мотоцикліст загинув під час аварії на старті п'ятого етапу велобагатоденки "Джиро д'Італія". 48-річний мотоцикліст, який гарантував безпеку на дорозі, був збитий 60-річним водієм автомобіля, який проігнорував обмежуючі знаки.

Раніше ми писали, що фанатка оголила груди перед учасниками "Джиро д'Італія". Вболівальниця оригінально привітала велосипедистів в Ізраїлі.

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
segodnya.ua в telegram-каналi segodnya.ua на Google News
Більше новин
Реклама
дівчата Євро
Favbet стрим
Плейлист збірної
Favbet стрим
Дівчата покеру
PokerMatch

Сара
Шафак

Фінляндія
Міс Фінляндія-2012
Опитування
Таблиці Євро-2020

Група

A
B
C
D
E
F
#
Команда
І
Г
О
1
2
6:0
6
2
2
3:1
4
4
2
0:5
0
Показати бiльше
#
Команда
І
Г
О
2
2
1:3
3
4
2
1:3
0
Показати бiльше
#
Команда
І
Г
О
Показати бiльше
#
Команда
І
Г
О
1
2
3:1
4
2
2
1:0
4
Показати бiльше
#
Команда
І
Г
О
1
2
1:0
4
4
2
2:3
1
Показати бiльше
#
Команда
І
Г
О
Показати бiльше
Всі таблиці Євро
Неділя, 20 червня
Понеділок, 21 червня
Дивись на:
Дивись на:
Дивись на:
Дивитись всі матчі

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти