"Барселоні" не вдалося відмінити жовту картку Мессі

9 листопада 2016, 23:20

Показана за довге зашнуровування бутси картка залишилася в силі

Федерація футболу Іспанії (RFEF) відхилила апеляцію "Барселони" з приводу жовтої картки Ліонеля Мессі, яку той отримав у матчі 11-го туру Примери проти "Севільї" за затягування часу при рахунку 2:1 на користь синьо-гранатових.

Реклама

На 83-й хвилині матчу суддя зустрічі Сантьяго Хайме Латре призначив штрафний удар за фол аргентинцю, але той, перш ніж повернутися до гри, дуже довго зашнуровував бутсу, за що і був покараний "гірчичником".

"Барселона" має намір подати апеляцію на рішення RFEF у вищестоячу інстанцію – Національний апеляційний комітет.

В тренді
Тренера, який боровся за українську мову, вигнали зі "Львова"

Всього на рахунку Мессі вже три попередження у нинішньому розіграші Примери. Таким чином, нападаючий "Барселони" знаходиться в двох жовтих картках від дискваліфікації, яка може припасти на принциповий матч каталонців з мадридським "Реалом", що відбудеться на "Камп Ноу" 3 грудня.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти