Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру розповів, як адаптувався до життя в Україні. Португальський фахівець живе в історичному центрі Києва, недалеко від Хрещатика. Наставника часто можна помітити в парках міста, а ось в ресторанах він рідкісний гість і готує в основному будинку. Раніше Каштру розповів про сам бажаний подарунок на день народження.
"Я не сумую в Україні за якоюсь конкретної їжею, а сумую за сонцем і морем. У Португалії я завжди жив близько моря. У мене будинок знаходиться буквально в кілометрі від океану. Я буквально виріс на пляжі біля моря. А за їжею не сумую. Я готую вдома, а все, що я готую, це як в Португалії (сміється). Я дуже люблю рибу, люблю м'ясо на грилі. Є певні португальські страви, які тут неможливо приготувати, але я намагаюся", – розповів Каштру в інтерв'ю Shakhtar TV.
Читайте також: Захисник "Шахтаря" Додо: "Наша команда – друга сім'я для Луїша Каштру"
"Я пішов з дому, коли мені було 17 років. Я став професійним гравцем. Зрозуміло, що я ніколи не був гравцем якогось топового рівня, але в професійному футболі я був. І з тих пір, як я покинув дім, мені потрібно було навчитися виживати. І те, що я полюбив з тих пір, – готувати для себе. Я роблю це з великим задоволенням".
Раніше ми також повідомляли, що сказав Каштру в свій день народження і як оцінив перший рік в Україні.
Дивіться, як "Шахтар" грав у минулому сезоні в Лізі Європи