Тренер збірної Туреччини за допомогою відео на телефоні доводив арбітру, що гол забитий з офсайду

22 травня 2016, 20:28

Після перегляду відео арбітр гол не скасував

На третій хвилині товариського матчу між збірними Англії і Туреччини нападаючий англійців Харрі Кейн забив гол з положення поза грою.

Реклама

Помічник головного тренера турецької команди Фатіха Теріма знайшов в інтернеті відеоповтор гола, після чого Терім передав резервному арбітру смартфон, щоб той переконався, що гол був забитий не за правилами.

Втім, арбітр свого рішення не скасував, зарахувавши взяття воріт.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти