ФІФА не буде вносити зміни в правило про "потрійне покарання"

26 травня 2015, 12:56

За фол у штрафний і далі будуть суворо карати

Виконком ФІФА не став вносити зміни в правило про "потрійне покарання": призначення пенальті, видалення гравця, який зробив фол і його дискваліфікацію на наступний матч за один епізод.

Реклама

У лютому Міжнародна рада футбольних асоціацій (IFAB) погодилася пом'якшити дане правило, скасувавши дискваліфікацію, але ФІФА на чолі з Йозефом Блаттером вважає, що в даний момент немає причин для внесення будь-яких змін.

В тренді
"Шахтар" і "Динамо" йдуть далі! Результати 1/16 Ліги Європи

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти