Кухар збірної України: "Свинину з меню прибрали, а без пасти ніяк"

14 червня 2016, 15:32
Тошич розповів, що їдять наші футболісти

Гравці повинні бути в хорошій формі. Фото AFP

Шеф-кухар національної збірної України Любомир Тошич в ефірі програми "Bonjuor EURO" поділився обіднім меню нашої збірної на сьогоднішній день.

- Салати легкі, без зайвих заправок. Кожен гравець робить салат на свій смак, як захоче. Найбільше їдять слабосолений лосось, рукколу, помідори. Три види фрешу, три види компоту і свіжі фрукти. Сьогодні приготували курячі гамбургери, філе тунця, смажений судак, гратен, овочі-гриль, тушковану телятину з овочами. Обов'язково паста, без неї ніяк. Свинину з меню прибрали, її взагалі не готуємо. Хлопці просили сьогодні борщ, і ми його приготували. А якщо виграють Євро, то і сала буде багато.