Гравці повинні бути в хорошій формі. Фото AFP
Шеф-кухар національної збірної України Любомир Тошич в ефірі програми "Bonjuor EURO" поділився обіднім меню нашої збірної на сьогоднішній день.
- Салати легкі, без зайвих заправок. Кожен гравець робить салат на свій смак, як захоче. Найбільше їдять слабосолений лосось, рукколу, помідори. Три види фрешу, три види компоту і свіжі фрукти. Сьогодні приготували курячі гамбургери, філе тунця, смажений судак, гратен, овочі-гриль, тушковану телятину з овочами. Обов'язково паста, без неї ніяк. Свинину з меню прибрали, її взагалі не готуємо. Хлопці просили сьогодні борщ, і ми його приготували. А якщо виграють Євро, то і сала буде багато.