Напередодні Олімпійських ігор-2020 на Токіо досить гостро стояло питання з харчуванням спортсменів. Хтось боявся, що японці загодують рисом і сирою рибою. Російський стрибун у воду Євген Кузнєцов скаржився на їжу в Токіо на передолімпійському турнірі, заявляючи, що рятувався тільки своєю ковбасою.
Читайте також: Суші в мішечку і суп з пакетика. Чим годують гостей в Японії
НОК України опублікував відео-екскурсію по столовій спортсменів в Олімпійському селищі в столиці Японії. І треба сказати, що такого вибору страв позаздрить будь-який шикарною готель – європейська кухня, японська, халяльні страви, без глютену, вегетаріанські.
У спортсменів величезний вибір рибних страв – від традиційних суші і до креветок, ковбаси, овочі, фрукти, салати та десерти. Загалом, з такою їдальнею не вийде жоден голодним – ні тендітна гімнастка, ні потужний важкоатлет.
Впадають в око й перегородки між спортсменами на столах.
Всі результати українських спортсменів на Олімпіаді в Токіо зібрані в нашому спеціальному розділі, де окремо відзначаються медалісти.
Також на нашому сайті ви можете дізнатися повний розклад Олімпіади-2020, де вказано київський час стартів змагань.