Що робить Світоліна! Вийшла до 1/4 "Гаррос", виграла 9 млн і потрапила на українку з Аргентини

4 жовтня 2020, 17:26

Олег Люлька Олег Люлька

У матчі 1/8 фіналу Відкритого чемпіонату Франції Еліна за годину здолала господиню корту Гарсію

Перша ракетка українського тенісу Еліна Світоліна стала ще на крок ближче до головного титулу своєї кар'єри, який їй поки не скорився, – виграшу турніру "Великого шолома". Сьогодні в 1/8 фіналу "Ролан Гаррос" в Парижі одеситка в двох сетах обіграла господарку корту, француженку іспанського походження Каролін Гарсію – 6:1, 6:3 – і вийшла до чвертьфіналу змагань з призовим фондом 38 мільйонів євро. До трофея Еліні залишилося взяти три поєдинки.

Реклама

Читайте також: Найкращий тенісист світу взявся за швабру, щоб підготувати корт "Ролан Гаррос" після дощу

Матч Світоліна – Гарсія тривав 1 годину 4 хвилини. За цей час Еліна виконала 1 ейс, припустилася 1 подвійної помилки і реалізувала 6 брейкпойнтів з 13.

Еліна Світоліна

Еліна Світоліна / Фото: Reuters

Реклама

Заробіток Світоліної в Парижі вже становить 283 500 євро – в перерахунку на українську валюту це майже 9,5 млн грн.

В тренді
Шахтар – Динамо: відео голу та огляд українського класико

Додамо, що для Еліни це третє потрапляння до 1/4 фіналу "Ролан Гаррос". Раніше на цій стадії вона і вибувала з турніру.

Читайте також: Російська тенісистка підозрюється в здачі матчу на "Ролан Гаррос"

Реклама

Цього разу суперницею Світоліної в поєдинку за вихід до півфіналу буде аргентинка українського походження, переможниця Панамериканських ігор 23-річна Надя Подороска.

Дівчина, яка посідає лише 131-ше місце в світовому рейтингу, стала головною сенсацією нинішнього "Гаррос".

Еліна Світоліна перетворила Гаеля Монфіса на мішень

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти