Американська гольфістка двома ударами виграла дві машини

2 листопада 2014, 11:31

Даніель Канг змогла двічі за вісім днів влучити в лунку з 150 метрів одним ударом!

АмериканськагольфісткуДаніельКангвигралаавтомобілі,яківидаютьсязаhole-in-one(влучаннявлункуз першогоудару)надвохтурнірахпоспільпротягомвосьмиднів.

Реклама

ПершийавтомобільКангвиграланатурніріBlue Bay LPGA TournamentвКитаївкінці минулого тижня,відправившим'ячулункуз 150метрів.Другамашинадісталася американціза влучаннявлункуз 153метрівнатурнірівТайвані-LPGA Taiwan Championship.

Влучаннявцільпершимударом(hole-in-one) теоретичноможливенакороткихлунках(100-200метрів),алевважається вкрайрідкісноюіекстраординарною подієювжитті будьгольфіста.Зазвичайнакожномупрофесійномутурніріорганізаторивибираютьякусь однулунку,девиставляютьзаhole-in-oneприз, як правило, автомобіль. В переважнійбільшості випадків вінзалишаєтьсянеразигранним.

В тренді
"Шахтар" і "Динамо" йдуть далі! Результати 1/16 Ліги Європи

Кангпоки що невигралау своїйкар'єріжодного професійноготурніру.22-річнагольфістказаймає104-емісцевсвітовому рейтингу.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти