15 ударів росіянки залишили Харлан без "золота" в Афінах

Українська шаблістка виграла п'ять поєдинків на етапі Кубка світу в Греції, поступившись лише у фіналі

Українська шаблістка Ольга Харлан стала срібним призером етапу Кубка світу в Афінах, після серії з п'яти виграних поєдинків програвши лише в фіналі – росіянці Софії Поздняковій.

Будучи шостим номером світового рейтингу FIE, Харлан розпочала виступ відразу в 1/32 фіналу, де вони мали проблем з Тетяною Приходько з Казахстану – 15: 5. Потім українка перемогла італійку Елоїзу Пассаро (15: 9), з тим же рахунком здолала француженку Мано Брюне, а в поєдинку за вихід в півфінал одним ударом виграла у господині доріжок – гречанки Теодори Коунтоура (15:14).

У півфіналі Харлан розібралася з 17-річною угоркою Лізою Пустаї, яка нещодавно стала чемпіонкою Європи серед юніорів в Фоджі.

У фіналі Ольгу Харлан чекала чинна чемпіонка світу з Росії Софія Позднякова. На жаль, українка поступилася суперниці з різницею в п'ять вдалих ударів – 10:15. Однак загальна динаміка виступів Харлан радує. Два тижні тому вона взяла "бронзу" в Єгипті, виступаючи з замороженою ногою.Тепер – "срібло". Наступним, якщо динаміка продовжиться, має бути "золото".

Як повідомлялося раніше, Харлан отримала престижну нагороду в Парижі івідгуляла на Гала-вечорі з Йовович і Делоном.

Реклама
Найважливіші та найцікавіші новини завжди під рукою
segodnya.ua в telegram-каналi segodnya.ua на Google News
Більше новин
Реклама
дівчата Євро
Favbet стрим
Плейлист збірної
Favbet стрим
Дівчата покеру
PokerMatch

Сара
Шафак

Фінляндія
Міс Фінляндія-2012
Опитування
Таблиці Євро-2020

Група

A
B
C
D
E
F
#
Команда
І
Г
О
1
2
6:0
6
2
2
3:1
4
4
2
0:5
0
Показати бiльше
#
Команда
І
Г
О
2
2
1:3
3
4
2
1:3
0
Показати бiльше
#
Команда
І
Г
О
Показати бiльше
#
Команда
І
Г
О
1
2
3:1
4
2
2
1:0
4
Показати бiльше
#
Команда
І
Г
О
1
2
1:0
4
4
2
2:3
1
Показати бiльше
#
Команда
І
Г
О
Показати бiльше
Всі таблиці Євро
Неділя, 20 червня
Понеділок, 21 червня
Дивись на:
Дивись на:
Дивись на:
Дивитись всі матчі

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти