Боєць MMA повторив брудний прийом росіянина і виграв бій

13 березня, 12:00

Олександр Трикіша Олександр Трикіша

Суперник погодився продовжити бій і в результаті програв

Менше тижня тому російський боєць Петро Ян втратив титул чемпіона після брудного ударув бою проти Алджамейна Стерлінга, а на цих вихідних його "подвиг" повторив азербайджанець Алі Гулієв.

Реклама

Читайте також: Нокаут "ударом торнадо": у бідолахи мало не відлетіла голова

На турнірі BRAVE CF 47 в Бахрейні Гулієв вдарив забороненим прийомом Рана Рудру. У MMA заборонено бити коліном, якщо суперникам двома колінами перебуває на канвасі. Рефері Дек Ларкін у ту ж мить зняв з Гулієва два очки. До честі суперника, він вирішив продовжувати бій після пропущеного удару, та зрештою зазнав поразки технічним нокаутом.

Читайте також:

Всі подробиці в спецтемі Топові бої вікенду

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти