У матчі НХЛ суддя застрибнув на бортик і вдарив в обличчя хокеїста

13 лютого 2019, 11:28

Арбітр не помітив Джеймі Бенна і ударом в голову збив його з ніг

Форвард і капітан "Даллас Старз" Джеймі Бенн став учасником курйозного інциденту в матчі регулярного чемпіонату НХЛ з "Флоридою Пантерс". Зустріч відбулася в Санрайзі і закінчилася з рахунком – 3:0 на користь гостей.

Наприкінці першого періоду лінійний арбітр, щоб не заважати гравцеві, застрибнув на борт, але не помітив, що проїздив повз Бенна і випадково вдарив хокеїста рукою по обличчю. На щастя, нападник не отримав серйозну травму і зміг продовжити зустріч.

Реклама

В тренді
Тренера, який боровся за українську мову, вигнали зі "Львова"

У цій зустрічі Бенн провів на льоду 17,35 хвилини, відзначився гольовою передачею і закінчив матч з показником корисності "+2". Всього в нинішньому сезоні на рахунку нападника 39 (19+20) очок в 55 матчах.

"Даллас" виграли шостий матч з останніх 8. "Флорида" зазнала третьої поразки в 5 зустрічах.

Також ми писали, що американський хокеїст відзначив дебют в НХЛ видовищною бійкою. Трент Фредерік своїм вчинком викликав захват у батька, який був на трибунах.

Раніше ми писали про неймовірний кидок в хокеї: гравець розколов шайбу навпіл. Лейн Заблоцьки здивував кидком в поєдинку Західної хокейної ліги.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти