У Британії хокеїст в трусах заніс шайбу в ворота

9 жовтня 2018, 10:56

Незвичайний гол Патріка Дуайера судді не зарахували

Колишній нападаючий Національної хокейної ліги американець Патрік Дуайер завдяки своїй винахідливості потрапив в історію, яка поповнить число хокейних байок. 35-річний ветеран по ходу матчу спробував виконати досить незвичайний трюк.

Реклама

У грі регулярного чемпіонату Великобританії проти "Мілтон Кейнс Лайтнінг" цей гравець клубу "Белфаст Джайтс" вирішив завезти в ворота шайбу, яка застрягла в його хокейних трусах після одного з кидків.

Поки всі шукали шайбу, Дуайер, який відчув її власним тілом, потихеньку в'їхав задом за лінію воріт і спробував її там витрусити з амуніції.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от TSN (@tsn_official)

"Я зрозумів, що мені потрібно задом наперед в'їхати у ворота і спробувати витрусити шайбу вже там, – каже Патрік. – Хіба мало що могло трапитися після цього. Але виявилося, такий гол не могли зарахувати. А шкода, я вже приготувався розповідати цю історію до кінця своїх днів. Але в підсумку вона викликала лише сміх серед товаришів по команді".

До того моменту на рахунку Дуайера в матчі вже був гольовий дубль, і такий незвичайний гол міг привести до хет-трику. Однак арбітри залишилися непохитними і гол не зарахували, так як шайба не перебувала в грі.

Реклама

Всього на рахунку Дуайера 12 очок в семи матчах регулярного чемпіонату британської ліги.

Раніше ми писали, що хокеїстка Поліна Лубець отримала право грати в чоловічому чемпіонаті України.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти