Льюїс Хемілтон виграв кваліфікацію Гран-прі Китаю

8 квітня 2017, 11:56

Гонщик "Мерседеса" майже на дві десятих випередив лідера "Феррарі"

Британський пілот Льюїс Хемілтон виграв кваліфікацію другого етапу сезону Формули-1 – Гран-прі Китаю. Гонщик "Мерседеса" майже на дві десятих випередив лідера "Феррарі" Себастьяна Феттеля. Третім кваліфікувався Валттері Боттас.

Одним з головних подій кваліфікації стала аварія Антоніо Джовінаццо під завісу першого сегмента. Розбитий "Заубер" італійця перегородив стартову пряму, що завадило іншим гонщикам завершити свої спроби.

Результати кваліфікації:

1. Льюїс Хемілтон ( "Мерседес") – 1,31,678
2. Себастьєн Феттель ( "Феррарі") – 1,31,864
3. Валттері Боттас ( "Мерседес") – 1,31,865
4. Кімі Райкконен ( "Феррарі") – 1,32,140
5. Даніель Ріккардо ( "Ред Булл") – 1,33,033
6. Феліпе Маса ( "Вільямс") – 1,33,507
7. Ніко Хюлькенберг ( "Рено) – 1,33,580
8. Серхіо Перес ( "Форс Індія") – 1,33,706
9. Данило Квят ( "Торо Россо) – 1,33,719
10. Ленс Стролла ( "Вільямс") – 1,34,220


11. Карлос Сайнс-молодший ( "Торо Россо") – 1,34,150
12. Кевін Магнуссен ( "Хаас") – 1,34,164
13. Фернандо Алонсо ( "Макларен") – 1,34,372
14. Маркус Ерікссон ( "Заубер") – 1,35,046
15. Антоніо Джовінаццо ( "Заубер") – 1,34,963
16. Стоффела Вандорн ( "Макларен") – 1,35,023
17. Ромен Грожан ( "Хаас") – 1,35,223
18. Джоліон Палмер ( "Рено") – 1,35,279
19. Макс Ферстаппен ( "Ред Булл") – 1,35,433
20. Естебан Вікон ( "Форс Індія") – 1,35,496

В тренді
"Динамо" врятувало очко в матчі з "Десною" після видалення і пенальті
Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти