Вперше на Кубку конфедерацій арбітр призначив пенальті, подивившись повтор

2 липня 2017, 16:23

У матчі за третє місце Португалія – Мексика суддя після перегляду повтору показав на 11-метрову позначку

АрбітрФахадАль-Мірдасі,обслуговуючийматчзатретє місцеКубкаконфедерацій-2017Португалія-Мексика,призначивпершийвісторіїтурніру11-метровийудар,подивившисьвідеозаписепізоду.СпочаткусуддязСаудівськоїАравіїне побачив,щона14хвилиніРафаельМаркесзбивАндреСілву.Реферівиявивсяназначній відстанівідмісцяподійіне змігрозгледітивсіхдеталейєдиноборства.Він небувупевненийвтому,щозахисникне зіграввм'яч.

0015_34

Реклама

Цього разуарбітр неставпокладатисянадумкувідеоасистентівісамвивчиввідеоповтори.НанихфолМаркесабувочевидний.Мексиканецьвсвоїй штрафнійзбивсуперника,позбавившийогоявноїможливостізабитигол.Але оскільки захисникнамагавсязігративм'яч,він,за існуючими правилами,продовживгру,отримавшине червону,ажовтукартку.

0016_27

В тренді
Помер знаменитий футболіст "Роми"

Додамо,щоАль-МірдасіранішеобслуговувавматчгруповоготурніруМексика-Росія(2:1).Упершомутайміарбітрзупинивгрудляпереглядуепізодузпадінняму штрафномусуперниканападникаФедораСмолова,алена"точку"вказуватине став.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти