Вперше на великих футбольних турнірах гол скасували після перегляду повтору

18 червня 2017, 19:02

Історичний момент: відеоарбітр скасував гол Португалії на Кубку конфедерацій-2017

ЗбірнаПортугаліївматчіКубкаконфедерацій-2017протиМексикивКазаніна21хвилинівходіатакивразилаворотасуперника.

ОднакпісляконсультаціїзвідеоасистентомголовнийарбітрзустрічіНестор Пітанавзяттяворітвідмінив,визначившиположення"поза грою".

Такимчином,впершенавеликихтурнірахголовнийарбітрскориставсяпідказкоюколег,які подивилисявідеоповтор
.

Первый гол! но его отменили(

Публикация от Артур Мустаев (@artur_mustayev)

Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти