УЄФА повернув гол Артему Кравцю в ворота Косово

13 жовтня 2016, 16:52

Завдяки "Сегодня|Спорт" в українського форварда на один м'яч стало більше

У поєдинку третього туру відбору на ЧС-2018 збірна України розгромила команду Косово – 3:0. Перший гол у матчі був забитий на 31-й хвилині.

Реклама

Після стрімкої контратаки українців, Зінченко віддав пас на Кравця і той з лінії штрафного пробив, м'яч зачепив ногу захисника Ррахмані і влетів у верхній кут.

Всі вітали Артема з черговим голом у футболці збірної України. Але в офіційному рапорті УЄФА забитий м'яч був записаний, як автогол Ррахмані, про що першим повідомив "СегодняСпорт".

Заради відновлення справедливості журналісти "Сегодня" звернулися до Федерації футболу України, мовляв треба просити УЄФА змінити авторство гола. І підкріпили це думкою авторитетних експертів.

"Це гол Кравця, – був упевнений екс-делегат УЄФА Костянтин Віхров. – Косовар, рятуючи становище після удару Артема, підставив ногу, і від нього залетів. Але це не автогол. Автогол – якщо гравець віддає пас воротареві, і м'яч, прослизнувши у того під ногою, залітає в сітку, або футболіст б'є по м'ячу, м'яч зрізається і залітає у ворота його команди".

В тренді
"Шахтар" і "Динамо" йдуть далі! Результати 1/16 Ліги Європи
Реклама

З Вихровим погодився і екс-арбітр ФІФА Олег Орєхов: "Не розумію, чому забрали гол у Кравця".

І як сьогодні нам стало відомо, завдяки втручанню Федерації футболу України УЄФА повернув гол Артему Кравцю.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти