Так можна було? Тренер вийшов на поле і перервав атаку суперника

20 листопада, 22:26

Олександр Трикіша Олександр Трикіша

Рефері покарав наставника червоною карткою, а він стверджує, що чув свисток

Незвичайний інцидент стався в матчі третього за силою дивізіону Італії між "Катанією" та "Вібонезе" (2:1). На 92-й хвилині зустрічі гравець команди гостей в підкаті на фланзі відібрав м'яч у суперника і починав атаку своєї команди, проте у нього несподівано відібрав м'яч... головний тренер "Катанії" Джузеппе Рафаелі.

Реклама

Тренер зробив крок назустріч гравцеві "Вібонезе" і вибив м'яч у нього з-під ніг. Головний арбітр зустрічі не роздумуючи показав наставнику червону картку.

Після зустрічі Рафаелі зізнався, що йому почувся свисток арбітра в моменті з підкатом, тому він думав, що матч перерваний. При цьому, він додав, що усвідомив свою помилку відразу і це нібито видно на відео. Проте, після того, як тренер побачив перед собою червону картку, він ще раз штовхнув м'яч подалі.

В тренді
Психоделічне "золото" і надмірна кількість протестів. Як минув третій день чемпіонату Європи

До речі, ми писали, що "Шахтар" залишився без Луїша Каштру на наступний матч Ліги чемпіонів. Головний тренер "гірників" покараний пропуском однієї гри за затримку початку поєдинку з "Інтером". 25 листопада в Менхенгладбасі гірники зустрінуться з "Боруссією".

Реклама

Дивіться, як "Шахтар" і "Боруссія" грали в першому матчі:

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти