Суддя скасував гол Грізманна в ворота Іспанії після перегляду відеоповтору

29 березня 2017, 12:03

У французького футболіста зафіксували офсайд

Гол нападаючого збірної Франції Антуана Грізманна в товариському матчі з командою Іспанії був скасований після перегляду асистентом головного арбітра зустрічі відеоповтору.

Реклама

На початку другого тайму за рахунку 0:0 форвард ударом головою вразив ворота, проте рефері вирішив порадитися з помічником. Той, подивившись повтор, зафіксував офсайд у француза.

В тренді
Пережив катастрофу шатла і повернувся в космос через 30 років: неймовірна історія м'яча

У підсумку перемогу з рахунком 2:0 здобули іспанці.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти