Стало відомо, чому Кріштіану Роналду не святкував гол у ворота "Барселони"

10 травня 2018, 18:29

Португальський футболіст підтримав колишнього наставника, що перебуває в комі

Стала відома причина, з якої нападаючий "Реала" Кріштіану Роналду не став святкувати свій гол у ворота "Барселони" в матчі команд в 36-му турі іспанської Прімери (2:2).

Реклама

Португальський футболіст відзначився забитим м'ячем у "ель-класико", але замість святкування голу лише обнявся з партнером по команді і вирушив на свою половину поля. Така реакція була пов'язана зі станом колишнього головного тренера "Манчестер Юнайтед" Алекса Фергюсона, під керівництвом якого Роналду виступав з 2003 по 2009 рік.

"Як я можу радіти, якщо людина, яка навчила мене грати в футбол, б'ється за своє життя в лікарні?" – цитує Роналду Daily Star.

В тренді
Москва слухає гімн України! Харків'янка виграла чемпіонат Європи, обійшовши двох росіянок

Фергюсон потрапив до лікарні 5 травня після крововиливу в мозок. Через три дні шотландський фахівець вийшов з коми, а вчора, 9 травня, був виписаний з відділення інтенсивної терапії і переведений до стаціонару.

Раніше стало відомо, що Кріштіану Роналду зможе зіграти у фіналі Ліги чемпіонів проти "Ліверпуля" 26 травня в Києві: травма лідера "Реала" в "Ель Класіко" проти "Барселони" виявилася несерйозною.

Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти