Мессі вдарив ліктем у голову, а жовту отримав його суперник. Вболівальники розгнівані

11 лютого, 17:29

Олександр Трикіша Олександр Трикіша

Аргентинцеві прощають те, за що інших гравців строго карають

Менше місяця тому Ліонель Мессі заробив першу червону картку в кар'єріна клубному рівні, відмахнувшись від суперника, а вчора нападник "Барселони" знову відзначився грубою грою в поєдинку проти "Севільї" (0:2) в Кубку Іспанії.

Реклама

Читайте також: Кіномарафон, шопінг-атака і подорож для відчайдушних – 14 ідей до Дня святого Валентина

Інцидент трапився на 62-й хвилині за рахунку 1:0 на користь "Севільї". Мессі проривався до чужих воріт і був не за правилами зупинений Хоаном Хорданом. Аргентинець хотів швидко ввести м'яч в гру і спробував вирвати його з рук іспанця, але в штовханині вдарив суперник ліктем в обличчя.

Втім, рефері проігнорував відмашку Мессі, а от самого Хордана покарав жовтою карткою. Ймовірно, за те, що гравець "Севільї" взяв м'яч в руки, а не за сам факт порушення правил, повідомляє givemesport.com.

У Мережі залишилися незадоволені таким рішенням арбітра і вважають, що всі гравці на полі мають бути в рівних умовах, чи то Мессі чи хтось інший. Адже є прецедент, коли за попереднє видалення Мессі покарали всього двома матчами дискваліфікації, хоча за таке порушення загрожує до 10 матчів відсидки.

Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти