Футболіст "Фейєноорда" в Лізі Європи забив гол з ауту

3 жовтня 2014, 15:14

Якщо м'яч в польоті не торкнувся нікого з футболістів, то такий м'яч зараховувати не можна

У матчі другого туру групового раунду Ліги Європи між "Фейєноордом" і "Стандардом" стався курйозний епізод. Мікел Нелом, вкидаючи м'яч з ауту, після відскоку від землі запустив його точно в ворота. Арбітр вирішив, що під час польоту м'яча головою торкнувся Свен ван Бек і взяття воріт зарахував.

Реклама

Повтор не дозволяє з упевненістю визначити, чи торкався хтось із футболістів м'яча до його попадання в ворота. Якщо торкання не було, то гол не повинен бути зарахований.

В тренді
"Динамо" врятувало очко в матчі з "Десною" після видалення і пенальті

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти