Арбітр скасував справедливий гол воротаря

24 серпня 2014, 11:06

Голкіпер відзначився після удару головою

Нап'ятійдоданійхвилиніматчу"Малага" – "Атлетик"воротаргостейІраісосударомголовою забивгол,підключившисьдо виконанняштрафногоудару.

Однакарбітрзустрічі,з незрозумілої причини,вирішивскасувативзяттяворіт.

У підсумку "Малага"відсвяткуваламінімальнуперемогу1:0.

В тренді
На Олімпійських іграх Росію будуть називати словом з трьох букв
Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти