Кранчар: "Були й інші пропозиції, але я радий, що залишився в "Динамо"

3 вересня 2015, 12:42

Хорватський півзахисник ще сподівається принести своїй команді користь, а з Ребровим спілкується без перекладача

Хорватський півзахисник київського "Динамо" Ніко Кранчар, який повернувся в команду після двох сезонів, проведених в оренді в лондонському "Куїнз Парк Рейнджерс", розповів офіційному клубному сайту про свої плани на найближчий сезон.

Реклама

- Я дуже щасливий, що повернувся в "Динамо". Я перебуваю в хорошій формі і сподіваюся, що я допоможу команді і буду потрібен головному тренеру. Якщо тренер буде мені довіряти і дасть мені шанс, я постараюся ним скористатися на сто відсотків. Після останньої травми, а це була травма литкового м'яза, у мене було багато часу на відновлення. Реабілітація пройшла успішно, зараз я перебуваю в хорошій фізичній формі і готовий грати.

Буду відвертим, у мене були й інші пропозиції. Проте жодне з них не влаштувало в рівній мірі ні мене, ні президента клубу. На контакт виходили як клуби з Англії, так і з інших країн, у тому числі з моєї рідної Хорватії. Тим не менш, я радий, що залишився в "Динамо". Буду радий допомогти команді.

Як і всі, я бачу, що прогрес команди наявності. Ребров зробив з "Динамо" супер-команду. Результати, які показує "Динамо", говорять самі за себе. Тому я прекрасно усвідомлюю, що мені буде не так просто відразу пробитися в основний склад. На жаль, я ще не зіграв жодного матчу в першій команді з того часу, як її очолив Сергій Ребров. Але я думаю, що впораюся і ще принесу "Динамо" користь.

У нас з Сергієм Ребровим вже давно склалися дуже добрі стосунки. Звичайно, дуже сильно допомагає те, що і він, і я говоримо англійською мовою і можемо спілкуватися безпосередньо, без перекладача. Це дуже великий плюс.

Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти