Рефері зізнався, що помилився з достроковою зупинкою бою Ковальова з Уордом

18 червня 2017, 12:42

Суддя пропустив удари нижче пояса з боку американця

РеферіТоніВіксзізнався,щопропустивударинижчепоясаз бокуамериканцяАндреУордавбою-реваншізросіяниномСергіємКовальовиміпомиливсяз достроковоюзупинкоюпоєдинку.

КовальоввсуботупрогравУордувбоюзатитулиWBA(Super),IBFіWBOвнапівважкійвазі.Віксу восьмомураундізупинивбійпіслятого,якКовальовпропустивударнижчепоясаіщесеріюударів.Росіянинпіслябоюзаявив,щоне зрозумівданерішеннясудді
.

"Я подививсяповториіповиненвизнати,щояпомилився-япропустивударинижчепоясаз бокуУорда.Язупинивбійчерез те,щоКовальовне захищався.Якбиябачив,щоударибулинижчепояса,ябне зупинивбій",-написавВіксвсвоємумікроблозі в Twitter.

ПромоутерКовальоваКетіДуваранішезаявила,щоподастьпротестнарезультатдругогобоюзУордом.
Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти