Мейвезер повернувся на ринг і ефектно переміг японця: відео нокауту

31 грудня 2018, 17:15

Після третього нокдауну Теншін Насукава відмовився продовжувати поєдинок

41-річнийекс-чемпіонсвітувп'ятиваговихкатегоріяхФлойдМейвезерсьогоднівЯпоніївпоказовомупоєдинкуза правиламибоксуврамкахлігизмішанихєдиноборствRizinвпершомураундіздобувдостроковуперемогунадяпонськимкікбоксеромТеншіномНасукавою.До речі,напередоднібою Мейвезер зробивзаяву:"Язасвоюкар'єружодного разу нележавнапідлозі". не сталосяцьогоісьогодні.

Реклама

Бійпроходивврамкахнапівсередньоїваги,іНасукава,що значнопоступавсяамериканцевівгабаритах,опинився в нокдаунівжечерезхвилинупісляпочаткубою.Японецькинувсяреваншуватися,алезновуопинивсявнокдауні.Вінзумівпіднятися,алеМейвезерзновупродовживатакиіпіслящеодногонокдаунукутяпонськогобоксеравирішиввідмовитисявідпродовженнябою.

Такякбійбувпоказовим,тоцейрезультат небудеврахованийвпослужномуспискахбійців.

Усерпні2017 рокуЛас-Вегасівбоюза правиламибоксу Флойд Мейвезер нокаутувавірландця Конора Макгрегора. Цяперемогасталадлянього50всеріїз50боївнапрофесійномурингу.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти