Ломаченко двічі відправив Педрасу в нокдаун і виграв об'єднавчий бій

9 грудня 2018, 07:54

Український боксер тепер володіє двома чемпіонськими поясами в легкій вазі

ВасильЛомаченкопродовжуєсвоюсеріюперемогупрофесійномубоксі!Рановранців неділюза київським часомукраїнець,який проводивперший захисттитулучемпіонаWBAвлегкій вазі,перемігчемпіонаWBOХосеПедрасуіоб'єднавпояси.Ми провели онлайн бою Ломаченко – Педраса з відео-повторами ключових моментів поєдинку. 

Реклама

Бійтривав усі відведенідлянього12раундівізавершивсяперемогоюукраїнцяодноголоснимрішеннямсуддів.Цікаво,щопротягомвсьогопоєдинкуХосеПедрасавикидавбільшеударів,правда,їхточністьбулапомітнонижче,ніжуЛомаченко.Проте,пуерториканецьпоказавконкурентнийбій,аВасильзавершувавпоєдинокзрозсіченнямнадоком.У11раундіпіслясеріїударіввголовуПедрасадвічістававнаколіноіреферівідраховувавйомунокдаун.Рахуноксуддівпозавершенніпоєдинку:119:107,117:109,117:109.

В тренді
Український штангіст "порвав" усіх у Москві

Впершевпрофесійній кар'єріВасильЛомаченкооб'єднавпояси-тепервінчемпіонWBOіWBA.Відзначимо,щоцейпоєдинокставпершимдляукраїнцяпісляперенесеноїопераціїнаплечі.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти