"Коли я виконую роботу – суперники падають": "Худий" українець зважився перед топбоєм

4 березня, 00:12

Олена Павлова Олена Павлова

Сергій Богачук поки у всіх боях перемагав достроково

Перспективний український боксер першої середньої ваги Сергій Богачук (18-0, 18 КО) пройшов зважування перед поєдинком з Брендоном Адамсом (22-3, 14 КО) 4 березня в Пуерто-Рико. Також наш El Flaco розповів, чого варто чекати від цього бою. Раніше ми писали, що український боксер претендує на звання "Відкриття року" в світі.

Реклама

Обидва бійці на зважуванні вклалися в ліміт категорії, показавши 69,7 кг.

"Немає проблем з тим, щоб виступити в Пуерто-Рико. Мені 25 років, тому мені цікаві подорожі. Моє серце з Україною, але я тренуюся в США. Я пропустив рік, не виступаючи. Але я продовжував працювати над собою. Мені не вистачало поєдинків, але тепер я нормально себе почуваю і не можу дочекатися виходу на ринг. Не знаю, що буде в цьому бою. Але можу сказати одне: коли я виконую свою роботу – суперники падають", – цитує Богачука BoxingScene

Богачук, який володіє поясом WBC Continental Americas, мав зустрітися з Адамсом ще 3 грудня минулого року, проте бій зірвався через коронавірусну хворобу українця. Сергій поборов недугу і планував повернутися на ринг в лютому, але зустріч знову перенесли.

Раніше Богачук зізнався, що в разі перемоги спробує домогтися поєдинку з Джермеллом Чарло, чемпіоном за версіями IBF, WBC і WBA в першій середній вазі. Нині Богачук посідає сьоме місце в рейтингу WBC.

Реклама

Свій попередній бій Богачук проводив у вересні 2019 року, коли переміг Алехандро Давілу. Боєць на прізвисько "Худий" так бив, що суперник просто відмовився виходити на сьому трихвилинку. Для українця ця перемога була 18-ю поспіль, і всі – дострокові. У рейтингу boxrec.com Богачук на 20-му місці серед боксерів напівсередньої ваги.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти