Боксери одночасно відправили один одного в нокдаун: відео рідкісного випадку у боксі

10 липня 2020, 19:14

Олександр Трикіша Олександр Трикіша

Обидва боксери одночасно побували на канвасі вже в першому раунді

Кумедний випадок стався під час першого боксерського вечора боксу в США після ослаблення карантину. 21-річний американський боксер Корі Чемпіон достроково переміг свого земляка Пітера Кортеса, але перед цим обидва боксери одночасно побували в нокдауні. Нагадаємо, боксерське шоу пройшло в Лас-Вегасі і було організоване промоутерською компанією Top Rank. У головному поєдинку вечора невідбутий суперник Олександра Усика француз Карлос Такам з підбитим оком переміг американця Джері Фореста.

Реклама

Корі Чемпіон і Пітер Кортес відкривали програму вечора своїм чотирираундовим поєдинком, але зрештою бій не протривав і повних трьох хвилин. Для Чемпіона ця перемога стала другою при трьох поразках. А на рахунку 26-річного Кортеса дві перемоги і дві поразки. Відео нокауту розміщено на каналі Top Rank Boxing в Youtube.

В тренді
Усі результати 25-го туру чемпіонату України з футболу
"Шахтар" - "Минай", Алан Патрік и Нурієв

Нагадаємо, Карлос Такам повинен був стати дебютним суперником Олександра Усика в суперважкій вазі, але бій двічі зривався. Спочатку – через травму українця, а пізніше – через небажання Такама. Зараз у громадянина Франції в активі 39 перемог при п'яти поразках і одній нічиїй. Восени 2017 року Карлос міг стати чемпіоном світу відразу за трьома версіями, але програв технічним нокаутом в 10-му раунді британцеві Ентоні Джошуа.

Найтовстішого боксера нокаутували в другому раунді:

Найтовстішого боксера нокаутували в другому раунді Відео: Twitter
Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти