У матчі НБА гравця видалили за ляпас суперника по п'ятій точці

18 січня 2020, 21:29

Жест Трістана Томпсона по відношенню до колишнього партнера судді сприйняли неоднозначно

Трістана Томпсона видалили за витівку

Трістана Томпсона видалили за витівку / Фото: USA Today

Кумедний епізод стався в матчі регулярного чемпіонату НБА в Мемфісі, де місцеві "Гріззліс" приймали "Клівленд Кавальєрс". Принциповий суддя видалив центрового гостей Трістана Томпсона за те, що той злегка ляснув по сідницях форварда господарів Джея Краудера. До речі, читайте, як Михайлюк провів найкращий матч в НБА, закинувши "Бостону" баззер зі своєї половини.

Реклама

Інцидент стався перед виконанням Томпсоном штрафних кидків. Краудер проходив повз нього, і Трістан вирішив по-дружньому ляснути Джея трохи нижче спини. Той ухилився, проте епізод не пройшов повз увагу суддів. Один з них дав гравцеві "Клівленда" технічний фол за неспортивну поведінку. А оскільки для Томпсона цей "технар" виявився другим в матчі, він змушений був достроково покинути гру і відправитися на лаву запасних.

Цікаво, що 2017 року Краудер також виступав за "Клівленд" і був партнером Томпсона по команді. Сам же матч закінчився перемогою "Мемфіса" – 113:109. "Гріззліс" займають восьме місце в Західній конференції, а "Клівленд" – 13-те в Східній.

В тренді
Помер знаменитий футболіст "Роми"

Читайте, як Лень отримав травму, а "Атланта" перемогла колишню команду українця.

Реклама

Дивіться сюжет про роман ексзірки НБА Денніса Родмана зі співачкою Мадонною

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти