Марлос вибирає борщ, а Кайоде – кус-кус: "Шахтар" показав, чим харчуються гравці команди

3 листопада 2018, 17:46
Шеф-кухар "Шахтаря" Любомир Тошич показав, що готує футболістам

Шеф-кухар "Шахтаря" Лю

Шеф – кухар " Шахтаря " Любомир Тошич розповів , що готує футболістам і скільки продуктів щодня йде на харчування чемпіонів України . " Вчора була важка гра , сьогодні – день відновлення . Тому меню буде трохи " сильніше " . Ми намагаємося , щоб при кожному прийомі їжі було багато різних фруктів і овочів ( на пару , запечених , в свіжому вигляді ) . Найвищу цінність зберігають овочі в свіжому вигляді " , – говорить шеф – кухар.

"Для футболіста дуже важливо щодня стежити на своїм раціоном . В першу чергу за вуглеводами , тому що це енергія , яка їм дуже потрібна при фізичних навантаженнях . Вітається білок , але не у величезних кількостях " , – говорить Тошич.

" В день на команду йде приблизно 4-5 кілограм овочів , 8-9 кілограм м'яса , курки , індички , кролика теж 10 кг , риба і морепродукти теж до 10 кг . Крім їжі , дуже важливо що п'ють футболісти . Це фреш . В день йде літрів 20. І звичайно дуже багато води " , – розповів Любомир .

Реклама

" Суп №1 , фаворит у всіх гравців , як українських , так і легіонерів , – це український борщ . Марлос обожнює борщ , Кайоде дуже любить кус – кус в будь-якому вигляді . Не обійтися без пасти " , – підсумував Тошич .

Нагадаємо, що в суботу в чемпіонаті України проходить класико. Онлайн матчу "Шахтар" – "Динамо" йде на нашому сайті.